kk@thermocell.dk +45 96 69 50 60    DK 

Isoleringsevne

Praksis og teori

Varmekonduktiviteten skal dokumenteres på alle isoleringsmaterialer på markedet. Imidlertid er værdien for et materiales konduktivitet en teoretisk laboratorie værdi, der ikke afspejler, hvordan materialet installeres i praksis.

God isoleringsevne i praksis

God isoleringsevne i praksis opnås gennem følgende:

  • Omhyggelighed ved installering.
  • Indblæsning af Thermocell FSC®-C013321 certificeret træfiberisolering giver en i praksis meget effektiv isolering.

Isoleringen lægger sig nemlig helt tæt om alle øvrige i konstruktionerne indgående dele såsom rør, udluftningshætter, kabler samt spær og andre trækonstruktioner m.v.

Høj lufttæthed af konstruktionerne - dvs. meget lille luftgennemstrømning ved trykforskel samt udelukkelse af vindpåvirkning udefra.

Lufttæthed sikres typisk med anvendelse af en dampsbremse på indersiden af isoleringen, der omhyggeligt tapes/fuges i alle samlinger, samt anvendelsen af et lufttæt plademateriale eller en dug på udvendig side.

Virkningen med hensyn til isoleringsevne er som sweateren, der suppleres med blot en tynd, men vindtæt jakke. Det er noget, der luner.

Eliminering af kuldebroer

Føring af rør, kabler e.l. gennem eller i isoleringen samt andre kuldebroer i form af direkte forbindelser med dårligt isolerende materialer mellem konstruktioners varme og kolde side nedsætter alt sammen den i praksis opnåelige isoleringsevne.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok