kk@thermocell.dk +45 96 69 50 60    DK 

Økologisk isolering med FEELINGWOOD isoleringsmåtter fra Thermocell 

Formstabile og fleksible isoleringsmåtter, som leveres i 570 x 1000 mm og i specialmål. FeelingWood er CE-mærket med en λD på 0,039 W/(m•K) og har tysk national godkendelse. FeelingWood kan kombineres med Thermocell FSC®C013321 certificeret træfiber i løsuld, som er baseret på samme rene træfibrer. Derved kan FeelingWood anvendes i vægge, og Thermocell kan indblæses på loft, hvorved den optimale isolering opnås.

Træfibre som isoleringsmateriale har været kendt i flere hundrede år. Især i Sverige findes der både tusindvis af meget gamle huse og utallige nye og moderne huse, der er isoleret med træfiber. Thermocell FSC®C013321 træfiberisolering fremstilles af ren træmasse (træmassen opfylder kravene i FDA 21, CFR Part 176.170 – de strenge amerikanske krav til materialer, der er tilladt til anvendelse i kontakt med fødevarer) med sin naturlige modstandskraft mod biologisk nedbrydning i behold.

Derfor tilsættes kun ammoniumpolyfosfat for at brandhæmme materialet og en bindefiber for at opnår en formstabil konsistens – intet andet!

Fordelene med FeelingWood er mange.:

  • Træfiberisolering er  behageligt at arbejde med samt at bo side om side med.
  • Formstabile og fleksible isoleringsmåtter, som leveres i de typiske danske formater- og i specialmål.

    FeelingWood måtterne tilskæres efter behov med vinkelsliber- diamantklinge eller rundsav.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok