kk@thermocell.dk +45 96 69 50 60    DK 

FSC®C013321 certificeret træfiber er rådgiverens, bygherrens, forbrugerens og ungdommens garanti for kontrolleret skovdrift hvor mennesker og dyr er sat i fokus – og hvor der er garanti for Co2 reduktion

Isolering med træ

Træmateriale har i Skandinavien og Nordamerika i århundreder været anvendt som isoleringsmateriale, typisk i form af savsmuld og høvlspåner. Selv meget gamle konstruktioner, med træ som isoleringsmateriale, er stadig intakte og uden tegn på nedbrydning.

I disse gamle konstruktioner findes ikke nutidens form for dampspærre. I stedet er konstruktionerne fuldt diffusionsåbne, således at fugt frit kan transporteres. Derved op- og affugtes materialerne naturligt efter årstidernes vejrlig og brug af bygningerne.

Nu- og fremtidens isoleringsmateriale

I dag prioriteres et lavt energiforbrug højere og højere. Dette kræver bedre isoleringsmaterialer og konstruktioner med større isoleringsevne. Dermed skabes også et stort temperaturfald over isoleringslaget. Samtidig producerer den moderne familie mere fugt indendørs med deraf følgende mulighed for fugtproblemer.

En højisolerende konstruktion, hvor fugtproblemer undgås, kræver derfor både lufttæthed, et effektivt isoleringsmateriale (indeholdende masser af stillestående luft), samt en korrekt fugtdimensionering med anvendelse af dampbremse.

Derfor er træ materiale i form af træfiber – fremstillet med nutidens produktionsteknologi - som skabt til isoleringsformål. Med Thermocell´s FSC®-C013321 certificeret træfiber opnås en tæt isolering, der bidrager til høj lufttæthed og fornem lydisolering. Samtidig forekommer der i materialet masser af stillestående luft i og omkring fibrene med høj isoleringsevne til følge.

Thermocell FSC®-C013321 certificeret træfiber har desuden gode fugtregulerende egenskaber (plastmembran kan undgås), meget lang levetid ved overholdelse af simple konstruktionsregler.

Miljømæssigt fås næppe et bedre materiale: Lavt energiforbrug ved fremstilling, det er behageligt at arbejde med (minimal støvmængde og ingen kløe) og til sin tid kan materialet enten genanvendes eller blot komposteres.

Altså ingen miljømæssige spørgsmålstegn!

Er fremstillet af klinisk ren træmasse, som også bruges til at producere babybleer, bind mv.

Thermocell FSC®C013321 certificeret træfiber bidrager til mindre klimaudslip --

Træ binder CO2, og ved hjælp af gammel skov og plantning af ny skov, bidrager Thermocell FSC®C013321 certificeret Træfiberisolering med at forlænge denne lagringscyklus.

Når du vælger at bruge Thermocell FSC®C013321 certificeret træfiber, til isolering, er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i skovene som træet kommer fra, du benytter en fornybar naturressource, og du bidrager til at modvirke drivhuseffekten.

I 2050 skal vi være fri for fossile brændstoffer og CO2-neutrale - brug derfor Thermocell FSC®C013321 certificeret Træfiberisolering.

Prismæssigt er træfiber oven i købet særdeles konkurrencedygtigt.

Træfiber er naturens eget højeffektive isoleringsmateriale fremstillet med industriel effektivitet. Bæredygtighed i forhold til natur og miljø er i orden.

Derfor siger vi: her er nutidens og fremtidens isoleringsmateriale.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok